Menu

Jegyvásárlás

Program


3. Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál / NAPIJEGY / CAFe 2020

3. Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál / NAPIJEGY / CAFe 2020

Mozizz és alkoss! Ismerd meg, mi van a Disney- és Pixar-filmeken túl. Évről évre számtalan remek gyermekfilm készül, ezekből azonban alig néhány jut csak el hazánkba. A Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál missziója, hogy olyan minőségi családi filmeket juttasson el a közönséghez, amelyek értéket közvetítenek, szórakoztatva tanítanak az emberi érzelmekről, a világról és a különböző kultúrákról, s mindezt úgy, hogy figyelembe veszik a kis nézők életkori sajátosságait.

A fesztivál interaktív programokat is kínál, így a gyerekek találkozhatnak kedvenc mesehőseik magyar hangjával, kipróbálhatják a szinkronizálást, és megtudhatják, hogyan kell készülni egy filmes castingra. Mindemellett a Cinemira az animáció, a filmkészítés és a filmszínészet kulisszatitkaiba is betekintést nyújt. A fesztivál teljes ideje alatt filmes könyvek és képregények vására várja a családokat az Akvárium Klubba.

A rendezvény a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében az Emberi Jogi és Kulturális Alapítvánnyal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Filmintézet

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.