Menu

Jegyvásárlás

Program


Platon Karataev / CAFe 2020

Platon Karataev / CAFe 2020

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 10. szombat, 19:00

A 2016-ban alakult budapesti együttes Tolsztoj egyik regényalakjáról, a Háború és béke Platon Karatajevjéről kapta a nevét. Bemutatkozó anyaguk, az Orange Nights, s különösen az Elevator című szám nemcsak idehaza, hanem Németországban és Angliában is komoly feltűnést keltett. A nemzetközi áttörés szempontjából fontos állomás volt 2017-es debütáló nagylemezük, a For Her.

2020-ban készültek el második nagylemezükkel. „Az Atoms legbelsőbb énünk kereséséről és mindennek a megkérdőjelezéséről szól. A dalokban hol önmagunk felé zuhanunk, hol éppen attól távolodunk. A lemez egyik kulcsfogalma a katarzis, melyet akkor élünk át, amikor közeledünk önmagunk, belső magunk felé” – fogalmazott a zenekar énekes-gitárosa, Balla Gergely.

A Platon Karataev előtt az idén tízéves Mayberian Sanskülotts, a hazai könnyűzenei szcéna egyik legötletesebb dream pop zenekara lép fel.

A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.