Menu

Jegyvásárlás

Program


Gangaray Dance Company: AGORA II – bemutató / CAFe 2020

Gangaray Dance Company: AGORA II – bemutató / CAFe 2020

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 22. csütörtök, 19:00

Koreográfus: Hámor József

 

Darabjaiban a minőségi kortárs táncot állítja főszerepbe Hámor József, konkrét történetmesélés nélkül a test sokszínűségére, zene és tér kapcsolatára fókuszál. Ez a narratíváktól mentes forma a mozdulat kifejezőerejével képes új világokba repíteni a nézőt.

„Az agora az ókori görögök megszentelt kommunális tere. A portugál nyelvben azt jelenti: most. Számomra egy olyan szakrális hely, ahol a közösség hite, ideológiája, szenvedélye és reménye egységbe fonódik, és ezt az egységet a tánc nyelvén fejezik ki. A »tiszta tánc« erejével élve kívánom megalkotni az AGORA trilógia második fejezetét, melynek gerincét kilenc magasan kvalifikált női táncművész alkotja, köztük a 2020-ban a legjobb női táncos díját elnyerő Maday Tímea Kinga. A darab középpontjában tehát a nők sokszínűsége, ereje és elesettsége elevenedik meg a művészi fizikalitás és a szuggesztív előadásmód segítségével.” (Hámor József)

Az előadás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Nemzeti Táncszínházzal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.